Kampanjat

 • Louis Poulsen uutuudet 2020!

  Syksyllä  2020 lanseerataan  PH 5 Monochrome sarja, joka modernisoi tätä näyttävää valaisinta. Mattapintaiseksi maalattujen metallivarjostimien väreinä ovat musta ja valkoinen sekä ultra sininen rohkeille sisustajille.  Hinta PH 5: 775 € / PH 5 Mini: 565 €.

  Poul Henningsen suunnitteli PH 5 -valaisimen vuonna 1958 vastauksena hehkulamppuvalmistajien tekemiin jatkuviin muutoksiin hehkulamppujen muodossa ja koossa. Hän nimesi valaisimensa kattovalaisimen päävarjostimen halkaisijan mukaan, joka oli 50 cm.

  PH 2/1 Table - Limited Edition

  Harjattu käsittelemätön messinki / meripihkan väriset lasit. Myynnissä 1.10.-31.12.2020

  Design Poul Henningsen 1927.

  Valo on pehmeää, häikäisemätöntä ja tunnelmallista. Tanskalainen klassikko! Hinta 999 €.

  PH Septima

  Lokakuussa lanseerataan PH Septima, design by Poul Henningsen.

  PH Septima-lasikruunun katsotaan olevan Poul Henningsenin hienostunein valaisin. Kun PH Septiman prototyyppi esiteltiin ensimmäistä kertaa Tanskan Designmuseossa vuonna 1928, sai tämä upea luomus valtaisat suosionosoitukset.

  PH Septiman muotoilun lähtökohtana on tunnettu PH:n kolmevarjostin järjestelmä, ja sen varjostimien koot perustuvat PH 5/5 valaisimeen. Lasivarjostimet on tehty erittäin hienosta ja kestävästä Italialaisesta borosilicate lasista. Lasivarjostimet ovat kirkasta lasia, joka on tasaisin välein käsitelty himmeäpintaiseksi. Ne on sijoitettu niin, että himmeä osa lasista peittää sen alla olevan kirkkaan lasin osan, jonka ansiosta valonjako on miellyttävää ja saadaan häikäisemätöntä alaspäin suuntautuvaa kaunista valoa. Lisäksi valaisimen yläosassa on ”lasikuppi”, joka estää mm pölyn pääsemästä valaisimeen.


  Vuonna 1931 lanseerattiin lisäksi pienempi PH Septima 4, jonka varjostinkoot perustuvat PH 4/4 valaisimeen, kun taas alkuperäisen PH Septima 5:n varjostinkoot perustuvat PH 5/5 valaisimeen. PH Septiman kehitysprosessin aikana, Poul Henningsen suunnitteli myös metallisen version, mutta tämä ei koskaan yltänyt tuotantoon. Sen piirustukset kuitenkin säilyivät ja olivat alustana jo tunnetulle
  ja arvostetulle PH Artichoke:lle, jonka PH suunnitteli kolme vuosikymmentä myöhemmin.

  Arvostetun PH Septiman tuotanto, kuten myös monen muun valaisimen tuotanto, jouduttiin kuitenkin lopettamaan raaka-ainapulan takia 1940-luvulla. Nyt vuonna 2020 Louis Poulsen tuo takaisin tämän hienostuneen seitsemän varjostimen lasikruunun, entistä ehompana ja kestävämpänä. Hinta 8715 €.

  Louis Poulsenin vuoden 2020 tuotelanseerauksia ovat myös BIG Ideasin suunnittelema uusi Keglen-valaisin, uusi siirrettävä Panthella, uudet Garden-riippuvalaisimet, AJ:n 60-vuotisjuhlamallit (uudet koot ja värit), musta PH Artichoke ja uusi pienempi Flindt-pollari.

  Keglen by BIG Ideas

  Bjarke Ingels, Jakob Lange ja BIG Ideasin suunnittelutiimi halusivat luoda valaisintuoteperheen, jonka eri kokoisissa valaisimissa on yhtenäiset ominaisuudet ja design-yksityiskohdat,Varjostimen jokainen versio hajauttaa valoa omalla tavallaan, ja valkoinen sisäpuoli takaa, että valo heijastuu täydellisesti. Varjostimen yläosassa olevan yhtenäisen, huomaamattoman aukon kautta heijastuu myös pehmeää valoa ylöspäin, mikä luo täydellisen tunnelman. mutta joilla on omat yksilölliset persoonallisuutensa.

  Keglen hinta alk. 250 €. Saatavan syksyllä 2020.

  AJ pöytävalaisimesta Mini versio ja AJ perheeseen uusia värejä

  Arne Jacobsen suunnitteli AJ-valaisimen Kööpenhaminan SAS Royal -hotellille (Radisson Collection) vuonna 1957. Nykyään AJ-tuoteperhettä pidetään tämän tanskalaisen arkkitehdin kansainvälisesti tunnetuimpana mallina. Kun AJ-tuoteperhe lanseerattiin, se sisälsi pöytä- ja lattiavalaisimen sekä seinävalaisimen, pienen pöytävalaisimen ja pöytään kiinnitettävän valaisimen.

  Tänä vuonna SAS Royal -hotellin 60-vuotispäivää juhlitaan lanseeraamalla uudelleen AJ Pöytä Mini -malli, joka sopii erityisesti ikkunalaudalle, yöpöydälle tai muiden pienten huonekalujen seuraksi. Kaikki AJ-valaisimen versiot lanseerataan uudelleen ruostumattomasta teräksestä valmistettuna alkuperäisversiona, joka heijastaa ympäristöään Arne Jacobsenin ominaiseen tyyliin ja korostaa valaisimen minimalistista ja omaperäistä muotoa ja täydellistä valontuottoa.

  AJ Pöytä Mini hinnat: värit 655 €, kiillotettu teräs 765€

  Uusia värejä AJ sarjaan ovat ruostumattoman kiillotetutun teräksen lisäksi ovat pale rose, ultra blue ja original grey.

  Nämä värit saatavana vain vuonna 2020 seuraavissa valaisimissa: AJ Lattia, AJ Seinä, AJ Pöytä, AJ Pöytä Mini.

   

  Ruostumaton kiillotettu teräs hinnat:

  AJ Mini Pöytä 735€

  AJ Lattia 1070€

  AJ Pöytä 910€

  AJ Seinä 670€

  Uusi koko ja väri AJ Royal valaisimeen

  Uusi koko halkaisijaltaan 250 mm ja uusi väri musta!

  AJ Royal saatavana nyt siis kolmessa eri koossa: 250 mm, 370 mm ja 500 mm, valkoisena ja mustana.

  LED tekniikka.

  AJ Royal hinnat 505 € / 730 € / 1000 €, saatavana syksyllä 2020

   

   

    Takaisin

Sisustustalo J. Lehmusto Oy

Kasarmikatu 5, 13100 Hämeenlinna

 03 682 4611
 asiakaspalvelu@lehmusto.fi

Avoinna:

Ark. 10.00-18.00
La.   10.00-14.00

Sisustustalo J. Lehmusto Oy

Kasarmikatu 5
13100 Hämeenlinna

 03 682 4611
 asiakaspalvelu@lehmusto.fi

 

Palvelemme:

Arkisin klo 10–18.00
Lauantaisin 10–14.00