Ilmainen toimitus yli 100 € verkkokauppatilauksille!


  Kalusteet koottuna kotiin

  

Kampanjat

 • Louis Poulsen syksyn uutuudet!

  Louis Poulsenin tämä syksyn uutuuksia ovat Patera Oval ja PH 2/2 The Question Mark Limited Edition

  Patera Oval design Øivind Slatto

  Suunnitellessaan Patera Oval-valaisinta, Øivind Slaatton ja Louis Poulsenin tavoite oli luoda selkeä minimalistinen muoto, joka henkii ajattomuutta ja on kuitenkin nykyaikainen ja toiminnallinen valaisin, joka toimii hyvin myös huoneissa, joissa kattokorkeus on matala.

  Patera Oval-valaisin perustuu samaan kiehtovaan käsin punottuun kuvioon kuin klassinen Patera –tämä ei kuitenkaan muodosta pyöreää muotoa vaan ovaalin muodon, joka on saanut inspiraationsa ellipsoidista. Valaisimen alasuussa oleva pyöreä aukko mahdollistaa erinomaisen valonjaon sen alapuolella olevalle pinnalle, kun se samalla heijastaa pehmeästi valoa timantinmuotoisten punosten aukoista huoneeseen.

  “Litteän” muotonsa ansiosta Patera Oval soveltuu hyvin tiloihin, joissa on matala kattokorkeus tai toivotaan paljon vapaata tilaa ihmisten ja katon väliseen tilaan. Valaisin sopii myös erinomaisesti korkealle asennettuna, esimerkiksi ruokapöydän yläpuolelle, jos halutaan luoda tilavavaikutelma pöydän ja katon väliseen tilaan.

  Hinta E27 940€, kiinteä LED 1340€.

  KATSO TUOTE

  PH 2/2 The Question Mark LIMITED EDITION

  Vuoden 2021 Limited Edition PH 2/2 Question Mark versiossa on messinki runko ja kauniit valkoisetkolmikerroksiset opaalilasit. Poul Henningsen muotoili alkuperäisen valaisimen vuonna 1931, perustuen kolmevarjostinjärjestelmään vuodelta1926, joka luo hyvää alaspäin suunnattua valoa sekä pehmeää tunnelmavaloa huoneeseen. Valaisin sai nimekseen “Question mark”/”Kysymysmerkki” varrenkaarevuuden takia. Messinkinen PH 2/2 Question Mark-valaisin oli tuotannossa 1950-luvun puoliväliin asti eri värisillä lasivarjostimilla sekä useilla eri varjostinpidikeversioilla. Valoa pystyi suuntamaan kääntämällävarressa olevaa vipua, ja valaisimessa oli varren läpimenevä kytkin.