Kampanjat

 • Interface tammiale!

  Interface tammialessa ovat Blues ja Core tuoteperheet -15%!

  Interface - hyvän sohvan tekijä!

  Interfacelle vastuullisuus tarkoittaa kotimaista valmistamista, laadukkaita materiaaleita ja kestävää muotoilua.
   

  KOTIMAISUUS
  Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita Suomessa, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta.

  Kotimainen valmistus antaa meille mahdollisuuden vastata yksilöllisiin tarpeisiin nopeasti ja joustavasti. Tuotteemme on osoitus suomalaisesta käsityötaidosta, josta voimme aidosti olla ylpeitä. Interface tuotteet valmistetaan käsityönä Heinolassa.

  LAATU

  Tuotantomme on täysin asiakasohjautuva, eli valmistamme kaikki tuotteet tilauksesta. Tuotantoprosessimme keskittyy pääasiassa päällisen valmistamiseen ja verhoiluun. Varastoimme tiettyjä perusraaka-aineita – runkoja, pehmusteita, kankaita ja nahkoja. Rungot ja pehmusteet tulevat meille kotimaisilta sopimusvalmistajilta. Oman tehtaamme lisäksi työllistämmekin joukon osaavia suomalaisia alihankkijoidemme ja sopimusvalmistajiemme palveluksessa. Kankaat ja nahkat tulevat Euroopasta suoraan valmistajilta, jotka tunnemme jo vuosikymmenten takaa. Näin varmistumme tuotteiden laadusta ja siitä, miten ja missä ne valmistetaan. Laadukkaat materiaalit takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän.

  BLUES TIEDOT JA HINNAT

  CORE TIEDOT JA HINNAT

    Takaisin

Sisustustalo J. Lehmusto Oy

Kasarmikatu 5, 13100 Hämeenlinna

 03 682 4611
 asiakaspalvelu@lehmusto.fi

Avoinna:

Ark. 10.00-18.00
La.   10.00-14.00

Sisustustalo J. Lehmusto Oy

Kasarmikatu 5
13100 Hämeenlinna

 03 682 4611
 asiakaspalvelu@lehmusto.fi

 

Palvelemme:

Arkisin klo 10–18.00
Lauantaisin 10–14.00