Ilmainen toimitus yli 100 € verkkokauppatilauksille!


  Kalusteet koottuna kotiin

  

Kampanjat

 • Ideoita keittiöön - String Furniture

  String Furniture sopii mainiosti myös keittiöön - valikoimasta löytyy paljon erilaisia keittiöön erinomaisesti sopivia tuotteita.

  Ruoanlaittotavoitteista riippumatta jokainen ansaitsee toimivan keittiökalusteen älykkäillä ja joustavilla säilytysratkaisuilla. Stringin keittiö-ratkaisuilla saat toimivan keittiön. String System-tuotteista löytyy inspiroivia keittiöratkaisuja, jotka sopivat minikeittiöön tai isompaan keittiöön, ja kaikenkokoisiin siltä väliltä. Salaisuus erityyppisten keittiöiden hyllyratkaisujen luomisessa piilee älykkäissä lisävarusteissa ja nerokkaassa taittopöydässä. Jos sinulla on kapea keittiö tai et vain halua tuhlata tilaa, kokoontaitettavasta pöydästä tulee paras ystäväsi. Lisää tankoja, koukkuja, veitsenpidike tai ripustustelineitä niin paljon kuin tarvitset, jotta kaikki keittiötarvikkeet löytävät paikkansa.

  Michelin-kokki Karim Khouanin kommentit String Furnituresta keittiökäytössä: "Kun kokkaa paljon, on hyvä, että keittiössä on paljon avoimia hyllyjä, ja tämä onnistuu hyvin String tuotteilla. Ei tarvitse olla ovia ja vitriinejä, kun avohyllyllä olevat astiat ovat käytössä päivittäin ja helposti otettavissa. Haluan, että kaikki on käden ulottovilla. Koukuilla, ripustustelineillä ja tangoilla pannut ja astiat ovat valmiina käytettäviksi. Metallihyllyt ovat kestäviä ja antavat keittiöön rustiikkista tunnelmaa. Stringissä pidän todella paljon korkkitarvikkeista, kuten korkkialustoista, joihin voi laittaa kuuman pannun jäähtymään - ja tietysti korkkisesta pullotelineestä viiniä varten!" 

  Katso String Furniture tuotteet

   

    Takaisin

Sisustustalo J. Lehmusto Oy

Kasarmikatu 5, 13100 Hämeenlinna

 03 682 4611
 asiakaspalvelu@lehmusto.fi

Avoinna:

Ark. 10.00-18.00
La.   10.00-14.00

 

Sisustustalo J. Lehmusto Oy

Kasarmikatu 5
13100 Hämeenlinna

 03 682 4611
 asiakaspalvelu@lehmusto.fi

Palvelemme:

Arkisin klo 10–18.00 
Lauantaisin 10–14.00  


Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa tarjouksista, uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta