Ilmainen toimitus yli 100 € verkkokauppatilauksille!  Uutiskirjeen tilaajalle ale-koodi!


  Kalusteet koottuna kotiin

  

Kampanjat

 • Dux - enemmän kuin pelkkä sänky

  DUX on muutakin kuin pelkkä sänky. Se on hyvinvoinnin lähde. DUX-sängyt on suunniteltu lisäämään syvän unen määrää, jonka aikana kehosi korjautuu ja palautuu.

  KATSO DUX TUOTTEET 

  Ylivertaista mukavuutta

  DUXin salaisuus on teknologia. Dux purkii varmistamaan parhaan mahdollisen unenlaadun tarjoamalla ratkaisuja, jotka parantavat nukkuma-asentoa ja lisäävät syvän unen määrää. Tiheän kierrejousirakenteen ja ajan testaaman teknologian ansiosta DUX-sängyt ovat uskomattoman mukavia.

  Kestävää käsityötä

  Pitkäikäiset materiaalit, ihmisen ja luonnon huomioon ottavat korkeat laatustandardit ja yksilöllisten tarpeiden mukaan valittavat osat. DUX-tuotantoprosessin kaikki vaiheet on suunniteltu kestäviksi. Dux sänkyjen ja huonekalujen elinkaari perustuu "vaihda, uudista ja korjaa" -strategiaan.

  DUX-sängyn innovatiivinen rakenne koostuu yksilöllisesti mukautettavista osista. Osat ovat vaihdettavissa, ja jotkut niistä voidaan jopa vaihtaa parempiin. Uudistettavan ulkoasun kantavana ajatuksena on, että DUX-sänky on viimeinen sänky, joka sinun koskaan tarvitsee hankkia. Dux sänky on tehty kestämään. Sen takaavat korkealaatuiset materiaalit ja ruotsalainen käsityötaito, jolla on 95-vuoden perinteet. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä pitempään Dux sänky kestää, sitä vähemmän niitä päätyy kaatopaikoille.

  OEKO-TEX® STANDARD 100 -SERTIFIKAATTI

  Dux on ylpeä saamastaan Oeko-Tex 100 -sertifikaatista. Oeko-Tex 100 on riippumaton tekstiiliraaka-aineiden, välituotteiden ja lopputuotteiden testaus- ja sertifiointijärjestelmä, joka kattaa kaikki tuotantovaiheet. Sertifikaatti todistaa, että Dux sängyt täyttävät tiukat ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnille asetetut vaatimukset, sillä ne eivät sisällä lainkaan haitallisia tai epäterveellisiä kemikaaleja.

  Tehokkaat materiaalit

  Jokaisen DUX-sängyn lahjomattomuus alkaa materiaaleista. Dux uskoo erinomaiseen laatuun ja pitkään käyttöikään:

  • Runko on valmistettu Pohjois-Ruotsissa kasvaneesta puusta. Pohjoisen karut talvet saavat männyn kasvamaan hitaasti, minkä vuoksi puun lujuus on vertaansa vailla.
  • Vahva ruotsalainen teräs on jokaisen DUX-sängyn selkäranka. Yhteen liitettyjen kierrejousien ja hienoimman teräksen ansiosta pystymme valmistamaan jousiston, joka kuuluu markkinoiden pienimpiin, ohuimpiin ja mukautuvimpiin.
  • Dux sängyissä on käytetty tiheälankaista puuvillaa, joka tekee kankaasta kestävän. Tuloksena on kangas, joka ei ole ainoastaan erittäin pehmeä, vaan myös poikkeuksellisen kestävä.
  • DUX-sängyissä käytetty lateksi on luonnontuote, joka on kerätty parakautsupuusta eli "kumipuusta". Petauspatjan lateksi pidentää sängyn käyttöikää ja tukee vartalon muotoja sentti sentiltä.

  KATSO DUX TUOTTEET

   

   

    Takaisin

Sisustustalo J. Lehmusto Oy

Kasarmikatu 5, 13100 Hämeenlinna

 03 682 4611
 asiakaspalvelu@lehmusto.fi

Avoinna:

Ark. 10.00-18.00
La.   10.00-14.00

 

Sisustustalo J. Lehmusto Oy

Kasarmikatu 5
13100 Hämeenlinna

 03 682 4611
 asiakaspalvelu@lehmusto.fi

Aukioloajat:

Arkisin klo 10–18  
Lauantaisin 10–14 

5.12. 10-17

6.12. suljettu


Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa tarjouksista, uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Nyt uutiskirjeen tilaajalle ale-koodi!