Ilmainen toimitus yli 100 € verkkokauppatilauksille!  Uutiskirjeen tilaajalle ale-koodi!


  Kalusteet koottuna kotiin

  

Kampanjat

 • CH24 Wishbone tuoli uusissa väreissä!

  9 väriä  - 9 kuukautta

  Juhlistaakseen Hans J. Wegnerin yli 70-vuotista yhteistä taivalta Carl Hansen & Sønin kanssa, yritys laajentaa nyt yhteistyötä lontoolaisen suunnittelijan Ilse Crawfordin kanssa - CH24 Wishbone tuoli saa yhdeksän uutta väriä. Maaliskuusta joulukuuhun 2022 joka kuukausi (lukuun ottamatta kesäkuuta) julkaistaan yksi uusi väri.

  Maaliskuun väri: Pewter

  Ylellisen harmaa sinisellä pohjasävyllä. Sävyt, joita löytyy pohjoisen maisemasta. Toimii hyvin esim. korostusvärinä sisustuksessa. Sopii myös hyvin sarjan kaikkien värien kanssa.

  Hans J. Wegner suunnitteli maailmankuulun Wishbone tuolin (CH24) vuonna 1949 ja sitä on valmistettu siitä lähtien yli 70 vuoden ajan. Juhlistaakseen tätä merkkipaalua, Ilse Crawford on valinnut 9 uutta mattaväriä CH24 tuoliin. Kaikki värit ovat ympäristöystävällisiä ja vesipohjaisia ja sopivat niin kotikäyttöön kuin julkisiin tiloihin.

  Värit saavat inspiraationsa tanskalaisen taiteilijan Per Kirkebyn luontoaiheisten teosten sävyistä. Ne kuvastavat pohjoisen luonnon kauneutta, sen kasvillisuutta ja maaperää. Crawford uskoo, että näillä hillityillä sävyillä saa luotua rennon, lämpimän ja luonnollisen ympäristön.

  Huhtikuun väri: Hollyhock

  Vuosisatojen ajan ovat "hollyhockit" olleet suosittuja kasveja pohjoismaisissa puutarhoissa. Ne symboloivat palautumista ja onnea. Sopii täydellisesti kuvaamaan myös istuinkokemusta Wegnerin Wishbone tuolissa.

  Toukokuun väri: Barley

  Sarjan kolmas väri on barley, lämmin neutraali väri vaaleanpunaisella pohjasävyllä. Hienostunut sävy kunnioittaa maisemaa hallitsevaa viljaa. Tätä tunnelmallista väriä on helppo yhdistää muihin CH24 tuoleihin. 

   

   

  CH24 Barley

  Kesäkuun väri: Seaweed

  Seaweed on syvä tummanvihreä väri, joka sopii hienosti luonnonvärisen paperinauistuimen kanssa. Tämän sävyn inspiraationa on Tanskan rannoilta löytyvä merilevän väri.

  Elokuun väri: Terracotta

  Terracotta värinä saa inspiraationsa ympäri Tanskaa löytyvistä vahoista ja uusista terracotta tiilistä.

  Syyskuun väri: Clay

  Clay väriä löytyy keraamisista materiaaleista, joita käytettiin skandinaavisissa rakennuksissa 1800- ja 1900-luvuilla. 

  Lokakuun väri: North Sea

  Syvä, tumma, merellinen sävy. 

   

  Marraskuun väri: Slate

  Väri on saanut inspiraation liuskekivestä. 

   

   

  Joulukuun väri: Falu

  Falu on yhdeksäs ja viimeinen väri Ilse Crawford Soft Color sarjaan. Falu on peräisin yhdestä Euroopan vanhimmista ja suurimmista kuparikaivoksista, Falu Gruv -kaivoksesta, joka sijaitsee 223 km Tukholmasta luoteeseen. Nykyään faluna tunnettu väri oli kuparin louhinnan sivutuote ja kuuluu samaan sukuun terrakotan kanssa. Väri käytettiin maatilojen rakennuksissa ja on edelleen yleinen väri omakotitaloissa Ruotsissa.

  Sarjan kaikki värit:

   

   

   

   

   

    Takaisin

Sisustustalo J. Lehmusto Oy

Kasarmikatu 5, 13100 Hämeenlinna

 03 682 4611
 asiakaspalvelu@lehmusto.fi

Avoinna:

Ark. 10.00-18.00
La.   10.00-14.00

 

Sisustustalo J. Lehmusto Oy

Kasarmikatu 5
13100 Hämeenlinna

 03 682 4611
 asiakaspalvelu@lehmusto.fi

Aukioloajat:

Arkisin klo 10–18  
Lauantaisin 10–14 

5.12. 10-17

6.12. suljettu


Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa tarjouksista, uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta. Nyt uutiskirjeen tilaajalle ale-koodi!