Kampanjat

 • Age With Grace

  Alkuperäisyys, pitkäikäisyys ja kestävän kehityksen mukainen valmistustapa ovat ominaisuuksia, joita hyvältä muotoilulta odotetaan tänä päivänä. Siksi Artekin tuotteet ovat nyt ajankohtaisempia kuin koskaan. Vastuullisuus on toteutunut Artekin raaka-ainehankinnassa ja valmistustavassa jo yli 80 vuoden ajan. Pitkälti uusiutuvista luonnonmateriaaleista valmistetut Artek-tuotteet ovat muotokieleltään ajattomia. Kerran hankitun Artek-tuotteen käyttöikä on loputon, sillä tuotteet ovat helppohoitoisia, helposti korjattavia ja ne soveltuvat luontevasti eri käyttötarkoituksiin.

  Laadukkaista luonnonmateriaaleista valmistetut Artek-tuotteet ikääntyvät kauniisti: puu, nahka, linoleumi ja pinnoittamaton messinki saavat ajan myötä arvokkaan patinan.

  Artekin tuotteet ovat muotokieleltään ajattomia, käytännöllisiä ja laadukkaita. Ne säilyttävät ajankohtaisuutensa sukupolvelta toiselle.

  Artekin klassikot kestävät aikaa ja käyttöä. Ne ovat helppohoitoisia ja tarvittaessa helposti korjattavia tai muunneltavia: saatavana on vara-osia, massiivipuujalat voi katkaista tai maalata, satulavyöt uusia.

  Artekin puutuolit ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat luontevasti erilaisiin tiloihin. Sirot mittasuhteet ja pinottavuus mahdollistavat sujuvan arjen eri elämäntilanteissa.